Hindernissen.shop

Op de website www.hindernissen.shop vind je een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte hindernissen voor paarden. We hebben een aparte webshop gemaakt omdat we ons willen richten op het leveren van hindernissen van de hoogste kwaliteit, die perfect passen bij de individuele behoeften van elke klant.

We begrijpen dat hindernissen voor paarden in verschillende vormen en maten komen, daarom hebben we onze ontwerpstudio optie op de website geïntroduceerd. Hiermee kun je je eigen hindernis ontwerpen, zodat deze perfect past bij je paard, de trainingsbehoeften en de beschikbare ruimte.

Onze hindernissen zijn van topkwaliteit en duurzaamheid. We zijn trots op het feit dat onze producten ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan en bestand zijn tegen zware weersomstandigheden en intensief gebruik. Of het nu gaat om training op professioneel niveau of recreatief gebruik, onze hindernissen zijn geschikt voor alle paardrijders.

Bezoek onze website om ons assortiment te bekijken en meer te weten te komen over onze ontwerpstudio-optie. Als je deskundig advies nodig hebt over het ontwerpen van de perfecte hindernis of als je vragen hebt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de gegevens hieronder.

Contact informatie:
Nedlandic
Walhuisweg 20c
3774 TA Kootwijkerbroek
Netherlands
0031 (0)342-444585
info@nedlandic.com