Paardenmatras-comfort.nl

Paardenmatras-comfort.nl
Op de website paardenmatras-comfort.nl is alle informatie te vinden over de  paardenmatrassen, stalwanden en rubberen tegels, dit exclusieve product hebben we sinds enige tijd in ons assortiment.
De paardenmatras is een toegevoegde waarde voor iedere paardenbezitter. Het paardenmatras comfort is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag is een meercellig gevuld matras, welke gevuld is met rubberen snippers, vervolgens komt hier nog een laag van dezelfde rubberen snippers op te liggen en vervolgens komt de rubber gecoate toplaag erop welke waterproof en anti slip is.

Voor het optimale comfort voor uw paard of pony, en het helpt u tijd en geld te besparen. Het standaard stalmatras is vergelijkbaar met ruim 15 cm bodembedekking in uw stal, waardoor u tot wel 80% minder bodembedekking per jaar verbruikt.

Wij leveren verschillende opties paarden matrassen elk met zijn eigen voordelen. Neem bijvoorbeeld de“stalmuren” dit is de perfecte toevoeging voor elke stal, welke blessures van hoef tot hoofd helpen voorkomen. “Rubber straatstenen I profiel” gemaakt van 100% gerecyclede banden, met een anti slip laag en een goed alternatief voor stoeptegels.

Bekijk de website voor alle informatie. Naast de paardenmatras vindt u ook informatie over bekleding voor stalmuren, rubbertegels en rubbermatten voor paarden.

Contact informatie:
Nedlandic
Walhuisweg 20c
3774 TA Kootwijkerbroek
Netherlands
0031 (0)342-444585
info@nedlandic.com