Koematras-comfort.nl

Op de website www.koematras-comfort.nl is alle informatie te vinden over onze koematrassen. Een exclusief product dat wij sinds kort in ons assortiment hebben. Wij zijn toegewijd om de meest comfortabele matrassen en vloeroplossingen te leveren, en daarbij het dierenwelzijn te verbeteren. De koematrassen zijn niet alleen beter voor het dierenwelzijn maar zijn ook een uitstekend “Return of investment” dit doordat het de melkproductie verhoogd. Een koematras is kort uitgelegd een matras voor in de ligbox dat de natuurlijke weide nabootst. Hierdoor blijft de koe langer liggen wat positieve effecten heeft voor de gezondheid van de koe.

Wij leveren meerdere soorten koematrassen met elk zijn eigen voordelen. Neem als voorbeeld de “Pasture Mat” dit matras is beschikbaar met meerdere toplagen en bootst het beste de natuurlijke weide na. “Pack Mat” dit is een speciaal matras dat ter vervangen is van diepstrooisel boxen (zand box) met de “Pack Mat” heeft u alle voordelen van een diepstrooisel box alleen met 50-70% minder zand/ strooisel. Elk koematras blijft in zijn orginele vorm, wat het schoonmaken en onderhouden makkelijk maakt.

Door het design van onze producten, hoeft er nog maar weinig strooisel gebruikt te worden. Enkel uit hygiënisch oogpunt, en niet meer uit een comfortabel oogpunt.

Uitgebreide informatie per koematras vindt u op de koematras website.

Contact informatie:
Nedlandic
Walhuisweg 20c
3774 TA Kootwijkerbroek
Netherlands
0031 (0)342-444585
info@nedlandic.com