Patura KLima Ruif 

Duurzaamheid en Welzijn – Een toestand waar iedereen naar toe wil! 

 

Wij zijn heel trots aan u te presenteren hoe Patura hierop inspeelt met hun nieuwe product. Als u naar hooiruiven kijkt, zou u waarschijnlijk heel veel verschillende hooiruiven kunnen vinden. Maar geen daarvan is vergelijkbaar met deze en kan u en uw paard zo veel voordelen verschaffen, dan de hooiruif met klimadak van Patura.  

 

Het Product

De Patura klima-ruif voldoet aan 2 soorten basisbehoeften. Veilig toegang tot ruwvoer van kwaliteit en bescherming tegen weersinvloed zoals regen een sterke zon. Maar hoe wordt dat gegarandeerd? De hooiruif zet zich samen uit de professionele vierkante ruif, het klimadak en het door jou gekozen voerhek. Ons aanbod aan voerhekken kunt u hier vinden. 

Het klimadak heeft een oppervlakte van 42m2 ­­­­­­­­­­­en biedt daarmee de perfecte onderstand voor uw dier om droog of in de schaduw te staan. Maar niet alleen uw dier blijft droog. Nee! Ook uw hooi kan droog liggen en loopt niet gevaar slecht te worden of te schimmelen. Is dat niet echt top? Verder wordt door het ingebouwde schoorsteeneffect voor de perfecte circulatie gezorgd. Warme lucht naar boven weg en koude lucht van de zijkant. Hierdoor hebben irritante vliegen, die ook snel voor ruzie tussen de dieren kunnen zorgen, geen kans meer. 

De hooiruif is maximaal voor 16 paarden of runderen gebouwd en kan 2 ronde balen of 1 vierkant bal opbergen. Met een hoogte van 2,50m is het herhalende opvullen geen zwaar werk maar kan eerder met een standaard driepunts aansluiting van een trekker gedaan worden. Ook het verplaatsen is door de inklapbare zijpanelen supermakkelijk te doen.  

 

6 voordelen voor U 

  1. U paarden of runderen hebben altijd bescherming voor regen of zon  
  2. Het voer wordt niet meer nat een verliest niet aan kwaliteit  
  3. Het schoorsteeneffect zorgt voor de perfecte circulatie 
  4. Het opvullen van de ruif is makkelijk met een driepunts aansluiting te doen  
  5. Het verplaatsen van de ruif wordt door de inklapbare zijpanelen probleemlos  
  6. Je blijft flexibel in u keuze over der verschillende voerhekken 

 

 

Overweegt u een hooiruif aan te schaffen of heeft u al een hooiruif en wilt u een klimadak aanschaffen?

Dan vind je alle informatie op onze website of bel ons gerust.