UNIEKE HINDERNISSEN MET EEN OLYMPISCH RANDJE

Blij en verheugd om aan mijn eerste blog te kunnen beginnen voor deze website, ik heb namelijk meteen een leuk nieuwtje om met jullie te delen!

Wij zijn kort geleden een samenwerking gestart met de bekende hindernis- en parcoursbouwer Olaf Petersen. De meeste springruiters zullen hem ongetwijfeld kennen, maar hierbij toch een korte introductie; hij heeft onder andere 2x het parcours voor de Olympische Spelen (Seoul in 1988 en Athene in 2004) mogen bouwen, en heeft maar liefst 4x hindernissen mogen leveren voor de Olympische Spelen. Verder heeft hij parcoursen gebouwd én hindernissen mogen ontwerpen voor onder andere de WEG, World Cup, EK, Nations Cup etc.

Olaf Petersen is wereldwijd actief in 70 landen, en zijn hindernissen zijn ongeacht waar ze voor gebruikt worden van hoge kwaliteit. Of dat nu een klein sprongetje thuis of op stal in de bak is t/m de allergrootste internationale wedstrijden!

Dit betekent dat wij nog meer mogelijkheden krijgen om andere type hindernissen te leveren, maar ook om (sponsor)hindernissen op maat voor u te laten maken. Binnenkort zullen wij onze website updaten met een aantal van deze exclusieve hindernissen. Tot die tijd kunt u voor deze hindernissen contact met ons opnemen per e-mail: orders@nedlandic.com of per telefoon: 0342 – 444 585

Hopelijk tot horens, en mijn volgende blog zal gaan over alle voordelen van het werken met cavaletti’s!

Blog door Leane van Ark